Primavara dermatologica ieseana, un eveniment de referinta

15/04/2015

Primavara dermatologica ieseana, un eveniment de referinta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primavara-dermatologica-ieseana-un-eveniment-de-referinta/

Primavara Dermatologica Ieseana 2014_1“Primavara Dermatologica Ieseana” este un eveniment in cadrul caruia se dezbat teme de dermatologie aflate la interfata cu alte specialitati, in cadrul unei succesiuni de cursuri, prelegeri si workshop-uri.

 Aceasta manifestare s-a remarcat, inca de la prima editie, prin gradul inalt de profesionalism si de actualitate al subiectelor, sustinute de lectori de elita din tara si din strainatate, dar si prin caracterul interdisciplinar – dermatologie, flebologie, chirurgie vasculara, alergologie, imunologie, boli infectioase, chirurgie estetica, farmacologie, farmacognozie-fitoterapie, fiziopatologie, microbiologie, nutritie, oftalmologie, ortopedie-traumatologie, stomatologie, pediatrie, radioterapie etc.

Pe agenda editiei din 2014 s-au aflat 74 de teme de actualitate din sfera patologiei dermatologice de granita, cu impact practic imediat, acestea fiind sustinute de 42 lectori de elita din tara si 7 lectori din strainatate. Presedinti de onoare ai editiei anterioare au fost Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel si Prof. Dr. Andrew Nicolaides (Colegiul Regal din Londra). Pe parcursul celor 4 zile de cursuri “Primavara Dermatologica Ieseana” a reunit peste 1400 de participanti din toata tara, reconfirmand caracterul national si demonstrand, inca o data, valoarea stiintifica a programului.

Si in acest an vor fi prezenti la “Primavara Dermatologica Ieseana” lectori de renume national si international, cu teme de dermatologie aflate la granita cu alte specialitati si cu impact practic imediat.

 

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SUA si UE cer un studiu asupra originii pandemie care sa fie transparent si fara interferente

EMA va primi mai multe prerogative in ceea ce priveste penuria de medicamente in cazul unor crize

Studiu: Aproximativ trei sferturi dintre romani merg la farmacie cel putin o data pe luna

Varianta indiana a coronavirusului ar putea deveni dominanta

Romania a solicitat suspendarea livrarii unor doze de vaccin anti-COVID