Primavara dermatologica ieseana, un eveniment de referinta

15/04/2015

Primavara dermatologica ieseana, un eveniment de referinta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primavara-dermatologica-ieseana-un-eveniment-de-referinta/

Primavara Dermatologica Ieseana 2014_1“Primavara Dermatologica Ieseana” este un eveniment in cadrul caruia se dezbat teme de dermatologie aflate la interfata cu alte specialitati, in cadrul unei succesiuni de cursuri, prelegeri si workshop-uri.

 Aceasta manifestare s-a remarcat, inca de la prima editie, prin gradul inalt de profesionalism si de actualitate al subiectelor, sustinute de lectori de elita din tara si din strainatate, dar si prin caracterul interdisciplinar – dermatologie, flebologie, chirurgie vasculara, alergologie, imunologie, boli infectioase, chirurgie estetica, farmacologie, farmacognozie-fitoterapie, fiziopatologie, microbiologie, nutritie, oftalmologie, ortopedie-traumatologie, stomatologie, pediatrie, radioterapie etc.

Pe agenda editiei din 2014 s-au aflat 74 de teme de actualitate din sfera patologiei dermatologice de granita, cu impact practic imediat, acestea fiind sustinute de 42 lectori de elita din tara si 7 lectori din strainatate. Presedinti de onoare ai editiei anterioare au fost Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel si Prof. Dr. Andrew Nicolaides (Colegiul Regal din Londra). Pe parcursul celor 4 zile de cursuri “Primavara Dermatologica Ieseana” a reunit peste 1400 de participanti din toata tara, reconfirmand caracterul national si demonstrand, inca o data, valoarea stiintifica a programului.

Si in acest an vor fi prezenti la “Primavara Dermatologica Ieseana” lectori de renume national si international, cu teme de dermatologie aflate la granita cu alte specialitati si cu impact practic imediat.

 

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Senatul a respins proiectul privind obligativitatea certificatului Covid la locul de munca

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi