Primaria Iasi va construi locuinte pentru medicii rezidenti

04/05/2018

Primaria Iasi va construi locuinte pentru medicii rezidenti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primaria-iasi-va-construi-locuinte-pentru-medicii-rezidenti/


Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca pana la sfarsitul lunii iunie vor demara lucrarile la constructia de locuinte sociale si pentru medicii rezidenti.

Potrivit primarului, in zona Gradinari vor fi construite 16 tronsoane de blocuri, respectiv 288 de apartamente. Valoarea totala a investitiei este de 66 milioane lei, fonduri ce vor fi alocate din bugetul local.

“In sedinta ordinara a Consiliului Local de vineri, 4 mai, consilierii vor supune aprobarii Planul Urbanistic Zonal de pe bulevardul Metalurgiei si strada Gradinari, nr. 59-73, pentru construirea de locuinte sociale prin finantarea Primariei Municipiului Iasi. Aceste locuinte vor servi in special persoanelor care stau in actuale locuinte publice dar care sunt intr-un stadiu de deteriorare foarte avansat si care reprezinta locuinte cu risc la seism. De asemenea, demaram si lucrarile la cele doua blocuri pentru rezidenti. Blocurile acestea, in care vor fi 36 de apartamente destinate inchirierii, se afla in zona Gradinari A din bulevardul Chimiei nr.75 – 81. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni, din care sase luni reprezinta timpul de realizare a proiectarii, iar celelalte 24 de luni sunt pentru executia propriu-zisa a lucrarilor”, a declarat primarul Chirica, potrivit Agerpres.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Dr. Virgil Musta, despre trichineloza: Fazele bolii si ce avem de facut

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

OMS: Risc sporit de reinfectare cu varianta Omicron in cazul celor care au trecut prin boala

Dr. Diaconu despre retragerea lui Mihai Craiu: Stim cum e sa-ti spuna cineva ca te omoara