Primaria Capitalei solicita autoritatilor redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

24/06/2020
Primaria Capitalei solicita autoritatilor redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

Primaria Capitalei solicita autoritatilor redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/primaria-capitalei-solicita-autoritatilor-redeschiderea-spitalului-colentina-pentru-pacientii-cronici/

Primaria Capitalei si Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) solicita autoritatilor competente redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici.

“Consideram ca, in acest moment, sunt indeplinite toate conditiile pentru redeschiderea Spitalului Clinic Colentina unei activitati normale, lucru cerut insistent, pe o singura voce, de miile de pacienti cronici care nu au acces la tratament si de intreg personalul medical din spital. Alaturi de ei, Primaria Capitalei si ASSMB cer autoritatilor competente o decizie rapida: Redeschideti Spitalul Clinic Colentina! Nu va jucati cu vietile pacientilor! Asteptam cu incredere ca noul termen stabilit de conducerea Ministerului Sanatatii sa fie respectat de DSP Bucuresti, iar avizul de functionare al Spitalului Clinic Colentina sa fie eliberat in cursul zilei de joi, 25 iunie!”, se precizeaza intr-un comunicat transmis de Primaria Capitalei.

Potrivit sursei citate, Primaria Capitalei, prin ASSMB, este pregatita sa ia in continuare toate masurile necesare si sa asigure toate mijloacele pentru redeschiderea Spitalului Clinic Colentina pentru pacientii cronici, in cele mai bune conditii.

De asemenea, PMB solicita Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (ANMCS) sa se alature demersului de reluare a activitatii normale a Spitalului Clinic Colentina.

Etichete: spitalul colentina, pacienti cronici, internare pacienti, pmb, assmb

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: