Presedintele Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie vine la conferinta SNMF

16/04/2024
Presedintele Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie vine la conferinta SNMF

Presedintele Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie vine la conferinta SNMF

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-societatii-europene-pentru-asistenta-primara-in-gastroenterologie-vine-la-conferinta-snmf/

Spune despre el cand se prezinta ca este medic de familie. Lucreaza de 28 de ani intr-un institutie medicala catalana in cadrul unui Centru Academic de Sanatate de Asistenta Primara denumit „La Mina” pe care il si conduce. Si totusi, nu este doar medic de familie.

Dr. Juan Mendive, din Barcelona (Spania) este presedintele Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG), iar in luna mai, vine la Sinaia, sa vorbeasca medicilor de familie din Romania.

In perioada 24 – 25 mai 2024, in cadrul Conferintei Nationale “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024) de la Sinaia, are loc cursul international pe teme de hepatologie „Liver Management Problems in Primary Care”, cu puncte EACCM (acreditare la nivel european).

Calificarea si experienta profesionala ii permite specialistului catalan ca in cadrul centrului unde activeaza, pe langa activitatea medicala specifica, sa instruiasca studenti si rezidenti pentru Programul de Medicina de Familie.

Dr. Juan Mendive are o teza de doctorat cu un proiect despre o interventie pentru prevenirea universala a depresiei in asistenta primara.

De asemenea, este si membru al Consiliului Grupului de lucru Wonca pentru Sanatate Mintala si Presedinte al Societatii Europene pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG).

“Vine din Barcelona sa ne prezinte lucrarea „Dealing with abnormal liver function test in Primary Care. (A case report with interactive questions)” Puteti participa la aceasta prelegere si dumneavoastra in cadrul Cursului International pe teme de hepatologie ”Liver Management Problems in Primary Care”, in perioada 24-25.05. 2024, la Sinaia, la Hotel International.”, precizeaza Dr. Mihaela Udrescu, coordonatorul Grupului GastRO (SNMF).

Liver Management Problems in Primary Care” este un curs organizat de Societatea Europeana pentru Asistenta Primara in Gastroenterologie (ESPCG) in colaborare cu SNMF, SRGH si EASL si este gratuit, cu puncte EACCM (fiind acreditat la nivel european), cu prezenta fizica (locurile sunt limitate).

Nu ezitati sa va inscrieti ACUM pe urmatorul link, locurile sunt limitate: https://www.espcg.eu/

Conferinta Nationala “Ziua Medicului de Familie 2024” (CNZMF 2024) de la Sinaia este un eveniment de traditie organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si se desfasoara in format hibrid, in perioada 23 – 26 mai 2024.

Incrieti-va la conferinta AICI.

Etichete: conferinta snmf 2024, zilele medicului de familie, curs international pentru medicii de familie, grupul gastro snmf, dr mihaela udrescu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: