Legislatie

LEGISLATIE MEDICALA
PROTOCOALE TERAPEUTICE
DOCUMENTE UTILE

Presedintele Romaniei cere reexaminarea asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii

Data ultimei actualizari: 04/12/2017

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii.

Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii vizeaza masuri legislative cu incidenta in multiple domenii din sectorul sanitar: sistemul informatic, activitatea UPU/CPU, definirea unor noi entitati, reorganizarea furnizorilor de servicii medicale, inchirierea unor spatii aflate in administrarea unitatilor sanitare, modificarea varstei limita de pensionare a medicilor, desfasurarea activitatii colegiilor profesionale, activitatea de distributie angro de medicamente.

“Consideram ca parte dintre aceste interventii legislative se impun a fi reexaminate de catre Parlament intrucat, prin continutul lor normativ, pot conduce la disfunctionalitati in sistemul de sanatate”, scrie intr-un comunicat emis de Administratia prezientiala.

Textul integral al cererii poate fi vazut AICI.

 

Acest articol are 0 comentarii. Daca doriti sa vizualizati aceste comentarii sau sa postati dvs un comentariu trebuie sa va logati in contul dvs din platforma.Daca nu aveti cont, va puteti crea cont gratuit aici.