Presedintele CMR: Dupa sarbatori va incepe un nou ciclu electoral

14/12/2015

Presedintele CMR: Dupa sarbatori va incepe un nou ciclu electoral

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/presedintele-cmr-dupa-sarbatori-va-incepe-un-nou-ciclu-electoral/

borceanDupa sarbatori va incepe un nou ciclu electoral pentru colegiile medicilor, alegerile urmand a avea loc la sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie. Cel putin asa spune conducerea CMR.

“Imediat dupa sarbatori va incepe un nou ciclu electoral cu formarea comisiilor electorale județene, a comisiilor electorale, cu depunere de candidaturi. Sfarsitul alegerilor, in doua tururi, va fi undeva la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie”, a declarat Dr. Gheorghe Borcean, actualul presedinte CMR, conform Agerpres.

Reamintim ca sambata, 12, decembrie, Colegiul Medicilor din Romania a invalidat alegerile pentru o noua conducere in 35 de județe.

Dr. Borcean a mai precizat ca alegerile care au avut loc in prima parte a lunii decembrie au fost parțial invalidate de catre Comisia electorala centrala din cauza ca unele colegii au acceptat candidaturi in cazul unor medici care aveau cel puțin doua mandate in aceste funcții de conducere, iar altele au refuzat, respectand vechea legislație.

Si, tot potrivit acestuia, ”episodul electoral ratat” creeaza tuturor membrilor colegiului posibilitatea de a participa la viitoarele alegeri” si indeamna la asta.

 Citeste si Alegerile pentru conducerea CMR, invalidate

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Interventie de urgenta care a salvat viata unei paciente cu Covid-19, la Iasi

Cojan (CNAS): Sistemul nostru de sanatate incepe sa se miste

Pacientii cu afectiuni cronice fac apel pentru actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite

Nelu Tataru catre medicii tineri: Urmeaza o perioada frumoasa, in acealasi timp si grea, care o sa va aduca mari satisfactii profesionale

Studiu: Mutatiile virusului SARS-CoV-2 nu ii confera capacitatea de a se propaga mai rapid