Stiri medicale

Premiul Tanarului Cercetator 2014 in medicina de familie

Data ultimei actualizari: 30/10/2013

snmfsiglanouaCompetitia Premiul Tanarului Cercetator 2014 se adreseaza rezidentilor si medicilor specialisti in medicina de familie care au promovat examenul de specialitate in ultimii 5 ani. Competitia pentru medicii de familie este organizata de Vasco da Gama Movement, miscare europeana a tinerilor medici de familie.

Conditii de participare

Rezidentii sau medicii specialisti in medicina de familie care doresc sa participe la competitie trebuie sa trimita o propunere de proiect de cercetare pana la 15 ianuarie 2014.

Un singur medic va reprezenta Romania in competitie al carui proiect de cercetare va fi ales de un juriu format din reprezentanti VdGM si EGPRN din Romania, alaturi de membri ai conducerii SNMF.

Trei castigatori vor participa la Conferinta Europeana de Medicina Familiei

Dintre toti participantii tarilor europene membre VdGM, un juriu international va selecta pe data de 1 martie 2014 trei castigatori.

Acesti castigatori selectati vor primi taxa gratuita de participare la Conferinta Europeana de Medicina Familiei, care se va desfasura in perioada 2-5 iulie 2014 la Lisabona.

1000 de euro pentru finantarea proiectului de cercetare

Castigatorii participanti la Conferinta Europeana de Medicina Familiei isi vor prezenta proiectele de cercetare intr-o sesiune speciala, unde vor participa specialisti in medicina de familie, reprezentanti VdGM, EGPRN si WONCA Europe.

Expertii in medicina de familie prezenti la sesiunea speciala, vor alege un singur proiect de cercetare dintre cele 3, proiect care va primi o finantare de 1000 de euro.

Pentru mai multe detalii legate de inscriere accesati http://www.snmf.ro/tineri/premiul_tanarului_cercetator.htm.

Sursa: www.snmf.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.