Posturi de medici vacante la Spitalul Judetean Giurgiu

18/07/2018


Doua dintre cele 30 de posturi de medici scoase la concurs In ultima perioada la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu au fost ocupate, unul In specialitatea oncologie si altul In epidemiologie, a anuntat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Giurgiu.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

“Incepand de astazi, 18 iulie, noul medic specialist In oncologie medicala, care a promovat examenul de ocupare a postului, Isi Incepe activitatea la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu. Totodata, ca urmare a derularii concursului de ocupare a postului de medic specialist epidemiologie, Incepand de luna viitoare, spitalul va avea si un medic epidemiolog, cu un rol foarte important In prevenirea, controlul infectiilor asociate asistentei medicale. Cu pasi marunti, dar siguri lipsa de personal medical Incepe a se diminua, dar mai este mult de munca pana la asigurarea unui numar suficient de medici raportat la nevoile medicale. In paralel cu angajarea de personal specializat, la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu sunt efectuate, cu sprijinul financiar al CJ, lucrari de reabilitare, extindere si dotare”, a declarat pentru presedintele CJ Giurgiu pentru Agerpres.

La Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu este In continuare deficit de medici, In special la neurologie, ATI, fizioterapie.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

28 de medici de familie din Covasna se apropie pensionare si nu are cine sa ii inlocuiasca

2018 – un an greu pentru medicii de familie

Personalul de la Ambulanta, instruit pentru identificarea pacientilor cu AVC care au nevoie de tromboliza

Societatea de Neuropatie Diabetica: Screeningul pentru neuropatie diabetica este obligatoriu in lupta impotriva diabetului

Pintea: Multi medici se intorc din strainatate/ Anul acesta au plecat mai putini