Posturi de medici vacante la Spitalul Judetean Giurgiu

18/07/2018

Posturi de medici vacante la Spitalul Judetean Giurgiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/posturi-de-medici-vacante-la-spitalul-judetean-giurgiu/


Doua dintre cele 30 de posturi de medici scoase la concurs In ultima perioada la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu au fost ocupate, unul In specialitatea oncologie si altul In epidemiologie, a anuntat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Giurgiu.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

“Incepand de astazi, 18 iulie, noul medic specialist In oncologie medicala, care a promovat examenul de ocupare a postului, Isi Incepe activitatea la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu. Totodata, ca urmare a derularii concursului de ocupare a postului de medic specialist epidemiologie, Incepand de luna viitoare, spitalul va avea si un medic epidemiolog, cu un rol foarte important In prevenirea, controlul infectiilor asociate asistentei medicale. Cu pasi marunti, dar siguri lipsa de personal medical Incepe a se diminua, dar mai este mult de munca pana la asigurarea unui numar suficient de medici raportat la nevoile medicale. In paralel cu angajarea de personal specializat, la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu sunt efectuate, cu sprijinul financiar al CJ, lucrari de reabilitare, extindere si dotare”, a declarat pentru presedintele CJ Giurgiu pentru Agerpres.

La Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu este In continuare deficit de medici, In special la neurologie, ATI, fizioterapie.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou