Peste 80 de voluntari ajuta Directia de Sanatate Publica Sibiu

04/12/2020
Peste 80 de voluntari ajuta Directia de Sanatate Publica Sibiu

Peste 80 de voluntari ajuta Directia de Sanatate Publica Sibiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/peste-80-de-voluntari-ajuta-directia-de-sanatate-publica-sibiu/

Peste 80 de voluntari, cei mai multi dintre ei studenti la Medicina, si-au oferit sprijinul Directiei de Sanatate Publica (DSP) din Sibiu pentru a comunica cu populatia.

“In cursul acestei saptamani s-au operationalizat patru centre de sprijin pentru Directia de Sanatate Publica Sibiu, cu sustinerea Institutiei Prefectului judetul Sibiu si a Serviciului de Telecomunicatii Speciale Sibiu. (…) Activitatea din aceste centre este asigurata de un numar de peste 80 de voluntari, dintre care 42 sunt studenti ai Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii ‘Lucian Blaga’ Sibiu, 30 sunt membri ai Crucii Rosii – Filiala Sibiu, iar 17 fac parte din personalul civil contractual al Academiei Fortelor Terestre ‘Nicolae Balcescu’ Sibiu. De asemenea, in cadrul centrelor lucreaza prin delegare si personal medical din cadrul unitatilor de invatamant”, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei.

Biblioteca ASTRA Sibiu gazduieste un centru de coordonare a anchetelor epidemiologice, iar in cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva nr. 2 functioneaza alte doua centre, unul de coordonare a anchetelor epidemiologice si un call center, ce vine in sprijinul cetatenilor cu raspunsuri la solicitarile privind COVID-19.

Etichete: voluntariat dsp, dsp sibiu, informatii populatie sibiu covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: