Perchezitii intr-un dosar privind suspiciunea comercializarii catre spitale de masti de protectie contrafacute

15/02/2021

Perchezitii intr-un dosar privind suspiciunea comercializarii catre spitale de masti de protectie contrafacute

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-intr-un-dosar-privind-suspiciunea-comercializarii-catre-spitale-de-masti-de-protectie-contrafacute/

Luni, au avut loc 10 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Bihor, Brasov, Maramures si Timis, intr-un dosar penal privind comercializarea de masti de protectie impotriva virusului SARS-CoV-2, care ar fi fost contrafacute.

“Faptele au legatura cu activitatea de comercializare catre o unitate spitaliceasca desemnata drept spital faza I pentru asistenta pacientilor testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de masti de protectie ce poarta o marca inregistrata cunoscuta la nivel mondial, produse cu privire la care exista indicii temeinice ca sunt contrafacutese precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

In cauza urmeaza sa se puna in aplicare sase mandate de aducere emise pe numele banuitilor, ce vor fi condusi la sediul unitatii de politie in vederea audierii acestora, pentru clarificarea situatiei de fapt.

Actiunea a fost efectuata de politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica.

De asemenea, la activitati participa luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si specialistii Institutului National de Criminalistica, precum si politistii inspectoratelor judetene de politie Bihor, Brasov, Maramures si Timis.

Etichete: masti de protectie, perchezitii dosar masti contrafacute,

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Dr. Catalina Poiana: Am ales profesia de medici pentru ca punem pacientul mai presus de orice