Perchezitii intr-un dosar privind suspiciunea comercializarii catre spitale de masti de protectie contrafacute

15/02/2021

Perchezitii intr-un dosar privind suspiciunea comercializarii catre spitale de masti de protectie contrafacute

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/perchezitii-intr-un-dosar-privind-suspiciunea-comercializarii-catre-spitale-de-masti-de-protectie-contrafacute/

Luni, au avut loc 10 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Bihor, Brasov, Maramures si Timis, intr-un dosar penal privind comercializarea de masti de protectie impotriva virusului SARS-CoV-2, care ar fi fost contrafacute.

“Faptele au legatura cu activitatea de comercializare catre o unitate spitaliceasca desemnata drept spital faza I pentru asistenta pacientilor testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de masti de protectie ce poarta o marca inregistrata cunoscuta la nivel mondial, produse cu privire la care exista indicii temeinice ca sunt contrafacutese precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Continut educational:

Curs GRATUIT, 4 EMC:

Artrita lupica

In cauza urmeaza sa se puna in aplicare sase mandate de aducere emise pe numele banuitilor, ce vor fi condusi la sediul unitatii de politie in vederea audierii acestora, pentru clarificarea situatiei de fapt.

Actiunea a fost efectuata de politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica.

De asemenea, la activitati participa luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si specialistii Institutului National de Criminalistica, precum si politistii inspectoratelor judetene de politie Bihor, Brasov, Maramures si Timis.

Etichete: masti de protectie, perchezitii dosar masti contrafacute,

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Oficiul European de Lupta Antifrauda: Tentative de frauda privind vaccinurile in valoare de 14 miliarde de euro

INSP: Doua cazuri confirmate cu tulpina din Africa de Sud

Capitala intra in zona rosie alaturi de patru judete din tara

Raport global: Obezitatea, factor de risc crescut privind mortalitatea din cauza Covid-19

OMS nu va da publicitatii concluziile provizorii privind ancheta desfasurata in Wuhan