Parteneriat intre administratiile spitalelor din Bucuresti si Paris

08/12/2022
Parteneriat intre administratiile spitalelor din Bucuresti si Paris

Parteneriat intre administratiile spitalelor din Bucuresti si Paris

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/parteneriat-intre-administratiile-spitalelor-din-bucuresti-si-paris/

Parteneriat istoric intre administratiile spitalelor din Bucuresti si Paris. ASSMB si AP-HP au incheiat, in premiera, un Acord-cadru de coopoerare internationala.

Cele 19 spitale bucurestene si 38 de spitale din Capitala Frantei poti acum initia schimburi de experienta, de bune practici si de personal si vor putea derula proiecte comune de formare profesionala si de cercetare.

Documentul, care marcheaza un moment istoric in relatiile dintre comunitatile medicale din cele doua capitale, a fost semnat de Oana Sivache, director general adjunct al ASSMB, si Florance Veber, directorul Directiei Relatii Internationale din cadrul AP-HP.

Acordul-cadru mentioneaza faptul ca doua institutii au interese comune si obiective stiintifice, academice si profesionale similare, care vizeaza excelenta in domeniul asistentei medicale.
In acest context, cele doua institutii isi exprima intentia de a stabili si dezvolta proiecte de colaborare in domeniile ingrijirii medicale, cercetarii clinice, formarii profesionale si managementului spitalicesc.

Concret, ASSMB si AP-HP vor promova intens schimburile de bune practici si de personal intre spitalele pe care le administreaza, in special in domenii precum chirugia generala, activitatea de transplant, hematologia, adictologia, oncologia pediatrica si pentru adulti.

Foto: FB/ASSMB

Etichete: parteneriat spitale bucuresti si paris, ASSMB, AP-HP

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: