Pachetul de baza pentru serviciile medicale va fi gata in doua saptamani

31/05/2013

Pachetul de baza pentru serviciile medicale va fi gata in doua saptamani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pachetul-de-baza-pentru-serviciile-medicale-va-fi-gata-in-doua-saptamani/

poza eugen nicolaescuIn aproximativ doua saptamani pachetul de baza pentru servicii medicale va fi conturat, dupa care va fi analizat de specialisti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Concret, pachetul medical pentru serviciile de baza urmeaza sa fie analizat in jurul datei de 15 iunie, astfel incat sa poata fi supus dezbaterii, la inceput intre specialistii din domeniul sanitar, Consiliul de onoare si Asociatia Pacientilor.

“Sunt decis sa inaintez Guvernului un asemenea pachet pentru ca el inseamna cu adevarat efectuarea reformei”, a punctat ministrul la Forumul Healthcare, mentionand ca pachetul de servicii suplimentare este in lucru si se asteapta ca pana la sfarsitul acestui an sa fie finalizat.

Ministrul a mai precizat ca este greu de decis daca preventia va fi inclusa in pachetul de baza de servicii medicale sau daca o sa reprezinte un program de sine statator, decizie pentru care a cerut ajutorul medicilor.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: