Orban, despre deciziile din Sanatate: Nu exista nicio legatura intre campania electorala si masurile pe care le luam

07/08/2020

Orban, despre deciziile din Sanatate: Nu exista nicio legatura intre campania electorala si masurile pe care le luam

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/orban-despre-deciziile-din-sanatate-nu-exista-nicio-legatura-intre-campania-electorala-si-masurile-pe-care-luam/

Premierul Ludovic Orban spune ca toate deciziile luate de Guvern in materie de sanatate publica in contextul pandemiei de COVID-19 au avut la baza punctele de vedere ale specialistilor, avand ca obiectiv apararea sanatatii si vietii romanilor. In context, el a subliniat ca nu exista nicio legatura intre faptul ca este an electoral si masurile dispuse.

“Nu exista nicio legatura intre campania electorala si faptul ca e an electoral si masurile pe care luam. Toate masurile pe care le-am luat, le-am luat pe baza unor fundamentari solide, stiintifice, care s-au bazat pe punctele de vedere ale specialistilor, nu au fost decizii politice, ci au fost decizii luate doar cu obiectivul apararii sanatatii si vietii romanilor. Altii fac politica si incearca sa castige voturi pe tema acestei drame, care este epidemia, fara precedent, de COVID. Noi nu am tratat-o in cheie politica, tot ce am facut a fost cu scopul de a limita raspandirea si a proteja viata si sanatatea oamenilor”, a afirmat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in sase judete din Romania, cresterea cazurilor de Covid-19 este de peste 30%.

Etichete: ludovic orban, masuri pandemie coronavirus, epidemie coronavirus romania

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: