Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus

22/09/2020
Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus

Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/opt-elevi-de-la-scolile-din-sectorul-4-al-capitalei-confirmati-cu-noul-coronavirus/

Primaria Sectorului 4 a dispus, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs, de la 3 unitati de invatamant, dupa ce mai multi elevi au fost confirmati cu coronavirus.

Totodata, ca si cazurile precedente, autoritatea locala va asigura si testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu acestia si va implementa orice alta masura ce se va impune, se precizeaza intr-un comunicat al primariei Sectorului 4 din Bucuresti.

In urmatoarele 14 zile, activitatile de invatare la clasele din care elevii faceau parte vor fi mutate in sistem online.

Cei 4 elevi recent confirmati cu SARS-COV2 sunt inscrisi la urmatoarele unitati de invatamant: unul in clasa a XII-a la Colegiul National “Gheorghe Sincai”, doi la Scoala Gimnaziala nr. 129 si unul la Colegiul Romano-Catolic “Sfantul Iosif”, unde desi in cursul zilei de astazi, au mai fost confirmati pozitiv alti 2 elevi, nu se impune desfasurarea cursurilor in scenariul rosu, intrucat acestia invata in cladiri distincte.

In total, in cursul zilei de luni, au fost confirmati pozitiv cu noul tip de coronavirus, 8 elevi dintre cei care invata la scolile si liceele din Sectorul 4.

Astfel, pe langa cazurile mentionate mai sus, alte cazuri de imbolnavire au fost semnalate la un elev in clasa a XI-a C la Colegiul National „Dinu Lipatti si la un alt elev in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala nr. 79.

Etichete: elevi coronavirus, coronavirus in scoli, cazuri covid elevi bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. dumitru george says:

    La scoala 129 din sectorul 4, sunt mult mai multe cazuri decat s-au declarat oficial, de ieri lipsesc elevi la mai toate clasele. Dirigintii nu vor sa declare mai departe, de teama carantinei.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: