Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus

22/09/2020

Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/opt-elevi-de-la-scolile-din-sectorul-4-al-capitalei-confirmati-cu-noul-coronavirus/

Primaria Sectorului 4 a dispus, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs, de la 3 unitati de invatamant, dupa ce mai multi elevi au fost confirmati cu coronavirus.

Totodata, ca si cazurile precedente, autoritatea locala va asigura si testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu acestia si va implementa orice alta masura ce se va impune, se precizeaza intr-un comunicat al primariei Sectorului 4 din Bucuresti.

In urmatoarele 14 zile, activitatile de invatare la clasele din care elevii faceau parte vor fi mutate in sistem online.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Statura joasa la copil

Cei 4 elevi recent confirmati cu SARS-COV2 sunt inscrisi la urmatoarele unitati de invatamant: unul in clasa a XII-a la Colegiul National “Gheorghe Sincai”, doi la Scoala Gimnaziala nr. 129 si unul la Colegiul Romano-Catolic “Sfantul Iosif”, unde desi in cursul zilei de astazi, au mai fost confirmati pozitiv alti 2 elevi, nu se impune desfasurarea cursurilor in scenariul rosu, intrucat acestia invata in cladiri distincte.

In total, in cursul zilei de luni, au fost confirmati pozitiv cu noul tip de coronavirus, 8 elevi dintre cei care invata la scolile si liceele din Sectorul 4.

Astfel, pe langa cazurile mentionate mai sus, alte cazuri de imbolnavire au fost semnalate la un elev in clasa a XI-a C la Colegiul National „Dinu Lipatti si la un alt elev in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala nr. 79.

Etichete: elevi coronavirus, coronavirus in scoli, cazuri covid elevi bucuresti

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19

Prof. univ. dr. Daniel Coriu, noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Reglementari noi privind acordarea serviciilor medicale pentru pacientii cu COVID-19 | Rolul medicilor de familie

Bolnavii de tuberculoza si tratati la domiciliu vor beneficia de o indemnizatie de hrana

Germania face pregatiri pentru campania de vaccinare anti-Covid inainte de finalul anului