O noua conducere la FNPMF

06/07/2015

O noua conducere la FNPMF

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/o-noua-conducere-la-fnpmf/

exodul-medicilorFederatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) anunta ca in urma alegerilor generale care au avut loc la Cluj Napoca, in 3 iulie anul curent, a fost mandatata echipa care sa se ingrijeasca de bunul mers al cabinetelor medicilor de familie din Romania.e

Avand in vedere convulsiile din sistemul sanitar generate de introducerea recenta a cardului de sanatate, dar si propriile disfunctionalitati ale acestei tinere organizatii federale, poate ca nu e o coincidenta faptul ca aceste alegeri au avut loc in preajma unei duble sarbatori: Ziua Nationala a Medicului de Familie si celebrarea a 25 de ani de viata a organizatiei gemene, Societatea Nationala de Medicina Familiei.

La fel cum nu intamplator, toate acestea s-au intamplat in Cluj, Capitala europeana a tineretului, in acest an.

Cu o istorie de doar 5 ani, FNPMF a aparut din nevoia de a sprijini interesele medicilor de familie ca mici intreprinzatori, titulari si patroni ai propriilor lor cabinete.

Cei care si-au asumat raspunderea conducerii FNPMF in urmatorul mandat, avand ca obiectiv pastrarea stabilitatii cabinetelor medicilor de familie dar si crearea conditiilor pentru prosperitatea financiara a acestora, sunt:

Doina Ileana MIHAILA (Bucuresti) – presedinte

Marina PIRCALABU (Bucuresti) – vicepresedinte

Adrian GROM (Vaslui) – vicepresedinte

Catalin PETRENCIC (Calarasi) – vicepresedinte

Adriana Dana DOGARU (Dolj) – membru in consiliul director

Daciana TOMA (Bucuresti) – membru in consiliul director

Ileana EFRIM (Bucuresti) – membru in consiliul director

Rozalia NICULESCU (Salaj) – membru in consiliul director

Fabian SCHNELBACH (Prahova) – membru in consiliul director

Vasile BLAGA (Satu Mare) – cenzor.

 Cu forte proaspete si considerabil intinerita, FNPMF se alatura luptei SNMF pentru ca medicul de familie, atat ca profesionist cat si ca manager, sa fie bine reprezentat la nivel national in toate demersurile care se fac in numele lui.

Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) este o federatie patronala care reuneste organizatii patronale ale medicilor de familie. Federatia are caracter non profit, apolitic si neguvernamental. Scopul FNPMF este reprezentarea, sustinerea si aprobarea intereselor membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice.

1 Comentarii

  1. anastasiu titu andrei says:

    foarte bine sa faceti de asa natura incat sa avem si mai multa birocratie ca si asa e bataie de joc maxima nu stiu ce faceti acolo sus la conducere dar aici jos in teren e de tot rahatu situatia….

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: