Motiunea simpla pe Sanatate s-a depus din nou la Camera Deputatilor

03/05/2018

Motiunea simpla pe Sanatate s-a depus din nou la Camera Deputatilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/motiunea-simpla-pe-sanatate-s-a-depus-din-nou-la-camera-deputatilor/


Deputatii unui partid din opozitie au depus, pentru a doua oara, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla pe Sanatate, dupa ce titlul documentului a fost modificat.

“Avand in vedere ca Biroul permanent a respins in sedinta de saptamana trecuta depunerea motiunii PNL invocand un titlu necorespunzator, revenim astazi cu depunerea motiunii pe Sanatate. Am schimbat si titlul motiunii, ca sa nu mai deranjeze pe nimeni, care se intituleaza ‘PSDragnea duce sanatatea in moarte clinica’. Sper ca de data aceasta sa putem dezbate aceasta motiune, sa vedem padurea de copaci, sa vedem ca in timp ce noi nu gasim timp sa dezbatem aceasta motiune se fac statele de plata pe luna anterioara si cei de la Financiar nu stiu cum sa faca statele de plata, cu ce fel de sporuri, sa vedem ca medicii de familie sunt dusi la pierzanie, sa vedem ca lipsesc medicamentele din spitale, sa vedem ca se pierd finantarile pentru spitalele regionale, sa vedem ca mor oameni in spitale, 200 de decese sub gloriosul dumneavoastra mandat”, a declarat deputatul Florin Roman, citat de Agerpres.

El a adaugat ca in sistemul de Sanatate exista problemele cu adevarat importante asupra carora trebuie sa se aplece Parlamentul, pentru ca oamenii se pregatesc de greva generala deoarece regulamentul de sporuri “a generat haos”.

“Cine nu vrea sa inteleaga treaba asta sa se uite ca din pixul ministrului plafonul este de 29% la Spitalul Universitar, dar doamna Pintea merge in vacanta cu doamna manager, la Pantelimon e 18%, in alte locuri sporurile sunt efectiv facute din pix de doamna ministru”, a mai afirmat deputatul conform sursei mentionate.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis saptamana trecuta ca motiunea simpla pe Sanatate, initiata de PNL, sa fie retrimisa la grupul deputatilor liberali pentru a fi refacuta.

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. Dragusin Ioan says:

    OK

  2. Corina Ionascu says:

    Sustin!!!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Dr. Virgil Musta, despre trichineloza: Fazele bolii si ce avem de facut

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

OMS: Risc sporit de reinfectare cu varianta Omicron in cazul celor care au trecut prin boala

Dr. Diaconu despre retragerea lui Mihai Craiu: Stim cum e sa-ti spuna cineva ca te omoara