Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila, respinsa in Camera Deputatilor

20/09/2023
Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila, respinsa in Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila, respinsa in Camera Deputatilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/motiunea-simpla-impotriva-ministrului-rafila-respinsa-in-camera-deputatilor/

Miercuri, in Camera Deputatilor s-a dat votul in cazul motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.
Camera Deputatilor a respins motiunea, cu 89 de voturi “pentru”, 161 “impotriva” si 15 abtineri.

Motiunea simpla, intitulata “Ministrul Rafila – turistul lenes si cinic care lasa Romania fara spitale”, a fost semnata de 55 de deputati USR si ai Partidului Forta Dreptei.

La dezbaterile care au avut loc la inceputul acestei saptamani, ministrul Rafila a spus ca motiunea depusa la Parlament impotriva sa este rezumatul unor postari de Facebook ale unei persoane care ‘nu este nici medic si nu are niciun fel de experienta in conducerea unitatilor medicale’.

“Din pacate, motiunea este un rezumat al postarilor de pe Facebook a unei persoane care nu este nici medic, nu are niciun fel de experienta in conducerea unitatilor medicale, un delator de profesie. (…) este constituita din invectivele si frustrarile repetate de mai bine de un an de zile in spatiul public a unui deputat care cu greu poate fi numit coleg sau profesionist in vreun domeniu”, a afirmat Rafila, potrivit Agerpres.

Totodata, el a subliniat ca va participa si in viitor la activitati in strainatate unde prezenta sa este necesara si importanta pentru tara.

Etichete: motiune impotriva ministrului rafila, motiune rafila, vot motiune rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: