Misterul Placebo

20/03/2013

Misterul Placebo

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/misterul-placebo/

carte efectul placebo

Titlu: “Misterul Placebo”

Autor: Patrick Lemoine

Editura: ALL

Pret: 24,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Iluzia in medicina poarta un nume dragut – placebo – si chiar vindeca uneori: face sa dispara o eczema sau sa adoarma un copil agitat; calmeaza tusea, amelioreaza anxietatea sau durerea. Cum poate o substanta chimica inactiva sa aiba o asa putere? Si de ce folosesc medicii atat de putin sau cu atata precautie fenomenul placebo?

Patrick Lemoine, autorul cartii “Misterul Placebo” ne propune o ancheta pasionanta in lumea bolilor si a medicamentelor, in care vom descoperi practici stranii, adesea ascunse de marile corporatii medicale si legatura neasteptata intre medicina si magie.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: