Misterul Nocebo

22/03/2013

Misterul Nocebo

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/misterul-nocebo/

carte efectul nocebo

Titlu: “Misterul Nocebo”

Autor: Patrick Lemoine

Editura: ALL

Pret: 29,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Expunerea la informatiile din mass-media ne poate afecta semnificativ sanatatea. Mecanismul este simplu: primim in permanenta informatii despre tot ce se intampla in jurul nostru, despre boli si dezastre naturale. Acest flux de informatii difuzat de mass-media ne poate imbolnavi atat fizic, cat si psihic, determinand afectiuni precum: depresie, insomnie, anxietate.

In cartea “Misterul Nocebo” Patrick Lemoine, psihiatru specializat in explorarea tulburarilor de somn si tratamentul acestora, aseaza sub lupa un fenomen nou aparut: efectul nocebo, un fenomen diametral opus efectului placebo.

Pornind de la acest context autorul ne ofera o serie de solutii si modalitati de a ne proteja de avalansa de informatii venita din mass-media si ne ofera solutii pentru a gandi pozitiv si optimist.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Urmatoarele saptamani, relevante privind evolutia tulpinii Omicron

Medicul Irinel Popescu, trimis in judecata de DNA

Campanie de informare: Comportamentul preventiv sa fie regula

Proiectul privind certificatul digital COVID va ajunge, in cateva zile, in Parlament

Rafila: Dezvoltam un proiect care permite testarea extinsa la nivelul medicilor de familie