Ministrul Sanatatii: Suntem pe o perioada de stabilizare, dar trebuie sa ajutam si noi

24/08/2020

Ministrul Sanatatii: Suntem pe o perioada de stabilizare, dar trebuie sa ajutam si noi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-suntem-pe-o-perioada-de-stabilizare-dar-trebuie-sa-ajutam-si-noi/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania se afla pe o directie de stabilizare a evolutiei epidemiei de COVID-19, dar ca trebuie facute eforturi de respectare a regulilor pentru a ajunge pe o panta descendenta.

“Suntem pe acea marja de stabilizare, vom avea o perioada de dinti de fierastrau. Suntem pe o perioada de stabilizare, dar trebuie sa ajutam si noi aceasta perioada, daca vrem intr-adevar sa ajungem pe o panta descendenta”, a declarat Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul a atentionat asupra faptului ca trebuie respectate regulile sanitare comunitare pentru a stopa infectarea.

“Putem adapta numarul de paturi, putem adapta ca si dotare, dar nu va lasati in baza spitalelor, as prefera ca toata lumea sa respecte aceste reguli”, a mai spus ministrul, potrivit sursei citate.

Intrebat cum vor functiona restaurantele in sezonul rece, ministrul Sanatatii a reiterat faptul ca spatiile interioare cu mese ale unitatilor de alimentatie publica pot fi deschise daca timp de doua saptamani va scadea numarul cazurilor.

Etichete: cazuri covid romania, epidemie coronavirus romania, nelu tataru

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: