Ministrul Sanatatii confirma ca vor exista schimbari la CNAS, MS si ANMDM

20/01/2021

Ministrul Sanatatii confirma ca vor exista schimbari la CNAS, MS si ANMDM

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-confirma-ca-vor-exista-schimbari-la-cnas-ms-si-anmdm/

Vlad Voiculescu, a anuntat ca se vor face schimbari in Ministerul Sanatatii, la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si la Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Vor fi schimbari. Exista schimbari la Agentia Nationala a Medicamentului, va fi o schimbare la CNAS. Din Ministerul Sanatatii, secretarii de stat, din cate am inteles, de la partidele din coalitie unul singur isi va continua mandatul inceput in Guvernul trecut. De asemenea, in alte institutii ale statului care tin de domeniul medical vor exista schimbari”, a declarat Vlad Voiculescu, citat de Agerpres.

De asemenea, demnitarul a precizat ca nu exista nicio tensiune intre el, premierul Florin Citu si presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, ci doar discutii despre ‘probleme care trebuie rezolvate’.

Etichete: secretari de stat ministerul sanatatii, cnas, agentia nationala a medicamentului, vlad voiculescu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: