Ministerul Sanatatii, pe lista ministerelor ce urmeaza sa primeasca bani la rectificare

03/08/2020
Ministerul Sanatatii, pe lista ministerelor ce urmeaza sa primeasca bani la rectificare

Ministerul Sanatatii, pe lista ministerelor ce urmeaza sa primeasca bani la rectificare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-pe-lista-ministerelor-ce-urmeaza-sa-primeasca-bani-la-rectificare/

Ministerul Sanatatii se afla pe lista ministerelor care ar urma sa beneficieze de bani in plus la buget. Premierul Ludovic Orban, a declarat ca, cel mai probabil, la rectificarea bugetara ce urmeaza sa aiba loc in aceasta luna vor fi alocate sume suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei.

“Ministerul Finantelor a inceput dialogul si analiza pe executia bugetara, pe nevoile de sustinere a cheltuielilor. Cu siguranta vom face cresteri pentru investitii, in special pentru investitii in infrastructura, indiferent ca este infrastructura de transport, de sanatate, de educatie, infrastructura locala. Cel mai probabil, acolo unde este nevoie de cresterea finantarii pentru investitii, la Ministerul Transporturilor, Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, la Ministerul Sanatatii, la Ministerul Educatiei, unde evaluam nevoia de a creste resursele pentru a sustine investitiile, vom aloca resurse suplimentare”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, citat de Agerpres.

La rectificarea din aprilie, opt ministere au primit bani in plus, printre care si Ministerul Sanatatii. Cea mai mare suma s-a alocat pentru sustinerea masurilor destinate combaterii pandemiei cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Etichete: rectificare bugetara, bani ministerul sanatatii, ludovic orban

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: