Ministerul Sanatatii a reluat negocierile cu sindicatele pentru semnarea Contractului colectiv de munca

04/10/2018

Ministerul Sanatatii a reluat negocierile cu sindicatele pentru semnarea Contractului colectiv de munca

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-a-reluat-negocierile-cu-sindicatele-pentru-semnarea-contractului-colectiv-de-munca/


Ministerul Sanatatii anunta ca a reluat negocierile cu sindicatele din domeniu pentru semnarea Contractului colectiv de munca la nivel de sector de activitate, dupa ce acestea au fost suspendate in anul 2016.

Potrivit unui comunicat de presa al MS, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii organizatiilor sindicale din domeniu. De asemenea, ministrul a desemnat o comisie care negociaza cu organizatiile sindicale.

“Principalii beneficiari ai acestui contract sunt angajatii din sistemul sanitar si de aceea am convingerea ca vom gasi o cale prin care sa putem agrea continutul documentului. Vreau sa semnam acest contract in maxim 60 de zile”, a declarat ministrul Sorina Pintea, potrivit sursei citate.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Poliartrita reumatoida

Contractul colectiv de munca este documentul care stabileste drepturile si obligatiile, timpul de munca si cel de odihna ce revin salariatilor din unitatile sanitare.

“Contractul colectiv de munca este un instrument important pentru asigurarea unui nivel corespunzator de protectie sociala a salariatilor. Contract colectiv de munca la nivel national asigura garantii pentru incheierea contractelor colective de munca la nivel de unitati”, mai scrie in comunicatul MS.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Doua mutatii noi ale coronavirsului SARS-CoV-2 descoperite in SUA

Studiu: Covid-19 ar putea evolua intr-o boală sezoniera

INSP: Peste 30.500 de cazuri de infectii respiratorii acute in ultima saptamana de raportare

Ministrul Sanatatii: In Romania se administreaza 6 doze de vaccin anti-Covid dintr-un flacon

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva Covid-19: Acest vaccin este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea