Ministerul Sanatatii a primit cei mai multi bani la rectificarea bugetara

08/09/2021
Ministerul Sanatatii a primit cei mai multi bani la rectificarea bugetara

Ministerul Sanatatii a primit cei mai multi bani la rectificarea bugetara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-a-primit-cei-mai-multi-bani-la-rectificarea-bugetara/

Guvernul a aprobat prima rectificare bugetara din acest an. Printre ministerele care primesc cei mai multi bani se numara si Ministerul Sanatatii cu 3,7 miliarde de lei.

“Anul acesta alocam cu 3 miliarde de lei mai mult la Sanatate si cu 4,4 miliarde de lei mai mult decat in 2019 si dublu fata de 2018. Suntem intr-un an important, in care am alocat sume importante Ministerului Sanatatii.”, a precizat premierul Florin Citu, intr-o declaratie publica.

Alte ministere care primesc bani la rectificare sunt: Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Investitiilor si Ministerul Transporturilor.

In conferinta de prezentare a bilantului la finalul mandatului de patru luni la sefia Ministerului Sanatatii, Ioana Mihaila, a spus ca situatia fondurilor pentru programele nationale de sanatate este dramatica. Printre programele de sanatate se numara cel de vaccinare sau cel pentru bolnavii de HIV/SIDA si tuberculoza.

Etichete: rectificare bugetara, bani pentru ministerul sanatatii, florin citu, ioana mihaila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: