Ministerul Fondurilor Europene lanseaza un apel la primarii de a cere decontarea materialelor sanitare

28/07/2020

Ministerul Fondurilor Europene lanseaza un apel la primarii de a cere decontarea materialelor sanitare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-fondurilor-europene-lanseaza-un-apel-la-primarii-de-a-cere-decontarea-materialelor-sanitare/

Vicepremierul Raluca Turcan a solicitat autoritatilor locale de la nivelul oraselor care au unitati sanitare in subordine sa ceara decontarea achizitiilor de materiale sanitare si de protectie efectuate pana acum ca urmare a pandemiei de coronavirus.

“Avem la nivelul Ministerului Fondurilor Europene deja deschis apelul de decontare a achizitiilor cu materiale sanitare si materiale de protectie. Va adresam solicitarea ca in masura in care aveti unitati sanitare in subordine sa nu ezitati si sa cereti aceasta decontare care este extrem de importanta si in perspectiva altor cheltuieli sanitare pe care le veti mai avea de facut”, a declarat Raluca Turcan, citata de Agerpres.

Potrivit sursei citate, ea a adaugat ca Guvernul face eforturi pentru a gestiona “criza sanitara” aparuta pe fondul pandemiei de COVID-19, mentionand, intre altele, alocarea de fonduri pentru cresterea capacitatii de testare a infectarii cu noul coronavirus.

Totodata, ea a adaugat ca Guvernul a urmarit sa fie la zi cu plata concediilor medicale.

Etichete: decontare materiale sanitare, cheltuieli pandemie, criza sanitara, raluca turcanu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: