Michael Kidd, presedintele WONCA, la Bucuresti

23/06/2015
Michael Kidd, presedintele WONCA, la Bucuresti

Michael Kidd, presedintele WONCA, la Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/michael-kidd-presedintele-wonca-la-bucuresti/

michael kiddPresedintele WONCA (World Organization of Family Doctors), profesorul, cercetatorul si medicul australian Michael Kidd, se afla in Romania, la Bucuresti.

El a a sosit in urma cu cateva zile si prima data a vizitat Delta Dunarii.

“Michael Kidd este invitat pentru a face parte dintre cei care tin prelegeri si modereaza sectiunile Congresului International de Psihiatrie, editia 2015, care are loc la Palatul Parlamentului in aceste zile. La Congresul WPA, Societatea Nationala de Medicina Familie este partener, deoarece numeroase sectiuni se refera la sanatatea mintala, concept care trebuie atent implementat si urmarit, in special la nivelul cabinetelor de medicina familiei, intrucat rolul preventiei este foarte important, la fel si cel al monitorizarii pacientilor care au fost deja diagnosticati”, a declarat pentru Formare Medicala, Dr. Sandra Alexiu, vicepresedintele SNMF.

Inainte de a incepe Congresul International de Psihiatrie, un eveniment de mare anvergura, care are loc in perioada 24 – 27 iunie 2015, Prof. Dr. Michael Kidd are astazi ( marti, 23 iunie) o zi plina pe care si-o va petrece in cea mai mare parte alaturi de medicii de familie din Bucuresti.  

“Dupa ce va face un tur al orasului, va vizita 1-2 cabinete de medicina de familie, unul din zona rurala si unul din urban. Dupa-amiaza au loc cateva intalniri, una dintre ele cu tinerii medici de familie coordonati de Dr. Raluca Zoitanu, reprezentant Vasco da Gama, respectiv Grupul de tineri medici de familie din cadrul WONCA, dar si cu alti membrii din cadrul SNMF”, a mai precizat Dr Sandra Alexiu.

Presedintele Organizatiei Mondiale a Medicilor de Familie (WONCA) va petrece apoi o seara tipic romaneasca la un restaurant cu specific romanesc din capitala, acolo unde gazdele au promis ca ii vor arata cateva lucruri ce tin de bucataria noastra, dupa care i se va povesti si despre traditia noptii de sanziene.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: