Medicul de familie Irina Franciuc a trecut la cele vesnice

06/12/2022
Medicul de familie Irina Franciuc a trecut la cele vesnice

Medicul de familie Irina Franciuc a trecut la cele vesnice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicul-de-familie-irina-franciuc-a-trecut-la-cele-vesnice/

Dr. Irina Franciuc, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie din judetul Suceava, a trecut la cele vesnice.

Medic de familie in Dolhasca, ea s-a stins din viata la doar 56 de ani. Extrem de apreciata si respectata de comunitate si de colegi, ea ramane in memoria celor care au cunoscut-o ca fiind un profesionist desavarsit care si-a dedicat intreaga viata profesiei pe care a practicat-o cu noblete.

“O zi trista marcata de o veste foarte trista. Doamna doctor Irina Franciuc ne-a parasit mult prea devreme. A fost medic de familie si vicepresedinte la asociatia medicilor de familie, activa, si implicata in problemele comunitatii unde a activat. Bunul Dumnezeu sa o primeasca in imparatia lui!, a scris Sorin Hancu – presedintele Colegiului Medicilor Suceava pe pagina sa de Facebook.

“Iti regasesti oameni, fosti colegi, dupa ani. Ti se par neschimbati, plini de viata, si esti convins ca te vei bucura ca in liceu de ei inca cateva decenii, ca viata a incheiat acest pact cu tine pentru a-ti face anii ce ti-au ramas mai frumosi. Dar dintr-o data Dumnezeu decide altfel. Si Irina Franciuc ne paraseste pentru a ne pazi de acum de acolo de sus. Zbor lin, Irina, ne vom vedea cu siguranta intr-o lume mai vesela si mai dreapta.”, a scris un alt medic pe Facebook.

Etichete: irina franciuc, presedintele asociatiei medicilor de familie suceava

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: