Medicii de familie sanctionati din Constanta isi cauta dreptatea in instanta

26/04/2016

Medicii de familie sanctionati din Constanta isi cauta dreptatea in instanta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-sanctionati-din-constanta-isi-cauta-dreptatea-in-instanta/

poza decizie medicalaMedicii de familie sanctionati pentru ca nu au introdus in sistem retetele eliberate offline vor da in  judecata CJAS Constanta.

Doctorii au gasit un avocat specializat care urmeaza sa ii reprezinte in fata judecatorilor. Ei sunt hotarati sa nu lase lucrurile asa, ci sa-si caute dreptatea.

“Am fost la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Nu a reusit sa ma lamureasca nimeni. Am intrebat de ce nu am primit intsi o solutionare a contestatiei. Ma voi duce si la Bucuresti, la Corpul de Control din cadrul C.N.A.S. sa-mi caut dreptatea. In plus, initial mi s-a spus ca pot esalona plata pe opt luni, dar acum am vazut ca mi s-au oprit deja 3.000 de lei din datorie. Abia am reusit sa dau salariile asistentelor”, a declarat dr. Mirela Gont, medic de familie, conform  publicatiei Observator de Constanta.

Insa, reprezentantii Casei Judetene considera ca medici nu vor avea castig de cauza.

“Initial ar fi trebuit sa conteste raportul de control si poate se rezolva la nivelul casei problema. Odata ce este prevedere contractuala, pe care ei nu au respectat-o, ce pot spune ei in instanta?”, spune Laurentiu Scupra, consilier in cadrul serviciului control al C.J.A.S. Constanta, citat de Observator de Constanta.

In situatia de a plati sanctiuni sunt zeci de medici de familie.Unii dintre ei au si platit deja, iar altii isi exprima nemultumirea ca nu pot nici macar esalona sumele imputate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: