Medical Forum Mures

25/03/2015

Medical Forum Mures

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medical-forum-mures/

confMedicii de familie din judetul Mures sunt asteptati in perioada 31 martie-1 aprilie la Medical Forum, manifestare stiintifica organizata de MF – Ziarul Medicului de Familie in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Tematica Medical Forum 2015 va cuprinde noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania. In an accentul va cadea pe aspecte care vizeaza “Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie”.

De asemenea, specialistii vor aduce in discutie aspecte privind „Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie”, dar si noutati in ceea ce priveste „Ghidurile si protocoalele terapeutice”.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, a  declarat Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Medical Forum Tg. Mures se va desfasura la Hotel President, Sala Manadas, manifestarea fiind creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Orban: Numarul persoanelor care se vindeca e mai mare decat al celor care se infecteaza

Horatiu Moldovan (MS): Vaccinarea populatiei impotriva SARS-CoV-2 va incepe cel mai devreme in primavara anului 2021

Federatia “Solidaritatea Sanitara” din Romania: Numarul lucratorilor din sanatate infectati cu SARS-CoV-2 a depasit 10.000

EMA a primit cererile de autorizare a vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de Moderna si BioNTech & Pfizer

Institutul Cantacuzino ar putea produce, in curand, un vaccin gripal