Medic de familie in stare critica dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus

06/04/2020
Medic de familie in stare critica dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus

Medic de familie in stare critica dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-de-familie-in-stare-critica-dupa-ce-a-fost-confirmat-cu-noul-coronavirus/

Printre cele 114 cazuri de infectare cu Covid-19 din Constanta, sunt si trei medici si cinci cadre medii si personal auxiliar din unitati sanitare. Un medic de familie se afla in stare critica la sectia de Anestezie Terapie Intensiva.

“Avem 114 cazuri, avem doua decese, avem trei medici afectati, avem cinci cadre medii si personal auxiliar, personalul medical ramane in prima linie si ramane in prima atentie (…). Avem peste 800 de carantinati, in contextul in care am avut si un aflux de cetateni straini in zona Constantei. La acest moment, avem efectiv in tratament pacienti cu o simptomatologie medie-moderata, usor severa, avem un singur pacient care este pe Terapie Intensiva in stare critica, e un medic de familie”, a declarat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Pana in prezent, sute de medici si cadre medicale din toata tara s-au imbolnavit. Doar la finalul saptamanii trecute, Spitalul Campulung Moldovenesc a fost inchis, dupa ce peste 70 de membri ai personalului medical au fost confirmati cu noul coronavirus.

Etichete: medici coronavirus, cadre medicale covid-19, testare personal medical, medic de familie covid-19,

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: