Stiri medicale

“Medecins sans frontiers” a pus la dispozitie prima platforma online despre Ebola pentru medici si asistenti

Data ultimei actualizari: 12/11/2014

cursuri-online-dermatologieMedicii si personalul sanitar din toata lumea au acum la dispozitie o platforma online creata de Organizatia “Medecins sans frontieres”, unde se gasesc cele mai ample informatii si noutati despre lupta contra epidemiei de Ebola din Africa de Vest.  

Platforma se poate accesa la adresa : http://ecampus.msf.org/moodlemsf/mod/page/view.php?id=22246

“Este deschisa pentru toti cei care vor sa inteleaga virusul si modul in care poate fi el controlat”, a declarat un purtator de cuvant al acestei organizatii umanitare.

De altfel, “Medecins sans frontieres” este prima organizatie  care a tras un semnal de alarma, in luna aprilie, in legatura cu pericolul extinderii virusului Ebola.

“Medecins sans frontieres”are sediul central la Geneva si in prezent  gestioneaza sase centre de tratament pentru Ebola, cu o capacitate totala de 600 de paturi, in cele trei tari africane afectate de maladie.

Pana acum, cumplitul virus a dus la aproape cinci mii de decese si 13.000 de cazuri de imbolnavire.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.