Masuri extinse de protectie a echipajelor de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov

15/04/2020

Masuri extinse de protectie a echipajelor de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masuri-extinse-de-protectie-a-echipajelor-de-la-ambulanta-bucuresti-ilfov/

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) anunta ca a luat masuri sporite de dezinfectie si de protectie a echipajelor.

”In aceasta perioada, la Serviciul de Ambulanta s-au luat masuri sporite de dezinfectie, de protectie a echipajului si nu numai. Pentru a evita infectarea cu noul coronavirus se folosesc echipamente de protectie de la nivelul mediu pana la nivelul cel mai inalt atunci cand vorbim despre cazuri suspecte sau confirmate cu infectie cu noul coronavirus”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), citata de Agerpres.

Medicul a spus ca dupa ce a lasat la spital un pacient confirmat cu Covid-19 ori cu suspiciune sau probabilitate de Covid-19, echipajul este igienizat cu ajutorul unui aparat, este dezinfectat exterior prin pulverizare fina, dupa care intra in spatiul de dezechipare.Totodata, ea a subliniat importanta respectarii regulilor.

”Daca vom respecta reguli, la final, cand va trece perioada pe care o traversam, bilantul va fi nu foarte rau. Vom avea un bilant nu tragic si atunci trebuie respectate toate acele mesaje care se transmit pe toate canalele de comunicare, prin toata mass-media in permanenta”, a mai afirmat Grasu, conform sursei citate.

Etichete: dezinfectie ambulanta, protectie personal ambulanta, ambulanta cazuri covid-19, protectie ambulanta coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SUA si UE cer un studiu asupra originii pandemie care sa fie transparent si fara interferente

EMA va primi mai multe prerogative in ceea ce priveste penuria de medicamente in cazul unor crize

Studiu: Aproximativ trei sferturi dintre romani merg la farmacie cel putin o data pe luna

Varianta indiana a coronavirusului ar putea deveni dominanta

Romania a solicitat suspendarea livrarii unor doze de vaccin anti-COVID