Maratonul vaccinarii, la Bucuresti, in perioada 7-9 mai | Vaccinare fara programare

26/04/2021
Maratonul vaccinarii, la Bucuresti, in perioada 7-9 mai | Vaccinare fara programare

Maratonul vaccinarii, la Bucuresti, in perioada 7-9 mai | Vaccinare fara programare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/maratonul-vaccinarii-la-bucuresti-in-perioada-7-9-mai-vaccinare-fara-programare/

Dupa succesul maratonului vaccinarii de la Timisoara, de la finalul saptamanii trecute, cand mii de oameni s-au putut vaccina fara pogramare, si la Bucuresti urmeaza o astfel de actiune.

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului de coordonare a campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, a precizat in perioada 7 – 9 mai va fi organizat un maraton al vaccinarii la Bucuresti.

Centrele de imunizare urmeaza sa fie deschise la Sala Palatului si la Biblioteca Nationala.

“Pe 7 – 9 mai va fi acest maraton al vaccinarii la Bucuresti. Si pot sa spun, in premiera, foarte probabil, locatiile vor fi doua. La Sala Palatului si Biblioteca Nationala. (…) Ne dorim aproximativ 50 de fluxuri, 50 de cabinete de vaccinare, ceea ce inseamna – daca vorbim de doua zile si jumatate de activitate de vaccinare – peste 15.000 de persoane ar putea sa fie vaccinate intr-un singur weekend. Vom stabili tipul de vaccin, foarte probabil ca vorbim de vaccin de la compania Pfizer”, a precizat Valeriu Gheorghita, citat de Agerpres.

Persoanele care vor dori sa se vaccineze impotriva Covid-19 trebuie sa prezinte doar cartea de identitate, fara programare.

Etichete: maratonul vaccinarii, vaccinare fara programare bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: