Maraton de inscrieri pentru vaccinarea anti-Covid

01/03/2021
Maraton de inscrieri pentru vaccinarea anti-Covid

Maraton de inscrieri pentru vaccinarea anti-Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/maraton-de-inscrieri-pentru-vaccinarea-anti-covid/

La finalul saptamanii trecute a fost un adevarat maraton la inscrierile pentru vaccinare. Sambata, de exemplu, peste 18.000 de persoane s-au programat, in medie, pe ora.

“Peste 18.000 de persoane se programeaza, in medie, pe ora! 302 persoane pe minut programate pana la ora 14,00. 109.800 de persoane s-au programat pe platforma programare vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina in noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech”, se precizeaza pe pagina de Facebook a patformei oficiale de vaccinare anti-Covid.

De asemenea, 130 de noi cabinete devin operationale de luni, 1 martie, pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Potrivit CNCAV, 156.000 de persoane se vor putea vaccina in urmatoarele 20 de zile, in aceste cabinete, capacitatea de vaccinare a fiecarui cabinet fiind de 60 de persoane pe zi.

Totodata, sursa citata mai transmite ca programarea pentru vaccinare se adreseaza persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu varste peste 65 de ani si persoanele cu dizabilitati.

Etichete: programare vaccinare, platforma de programare vaccinarea anti-covid, vaccin pfizer

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: