Manual de medicina naturista

20/05/2013

Manual de medicina naturista

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/manual-de-medicina-naturista/

poza manual medicina naturistaTitlu: “Manual de medicina naturista”

Autor: dr. J. L. Berdonces

Editura: ALL

Pret: 89.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Medicina naturista a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, datorita rezultatelor deosebite obtinute de pacientii care au ales aceasta modalitate de tratament, dar si datorita instrumentelor si tehnicilor pe care le presupune.  

Iar aceasta abordare din ce in ce mai extinsa a tratamentelor naturiste este explicata de faptul ca medicamentele prezinta adesea efecte secundare, lucru care nu se intampla in cazul plantelor.

Autorul cartii “Manual de medicina naturista” sustine ca organismul uman are capacitatea de a se regenera din propriile resurse, fara a fi necesar s ail asaltam cu substante chimice, menite sa trateze anumite tulburari. De asemenea, acesta mai sustine ca de-a lungul timpului s-a demonstrat ca tratamentele naturiste au un efect mult mai eficient pe termen lung.  

Acest manual reprezinta o culegere exhaustiva a tuturor acestor terapii naturale, numeroase tehnici, retete si sfaturi practice menite sa familiarizeze cu medicina naturista toti cititorii care vor sa se trateze cu ajutorul solutiilor naturiste. De la o autoritate de renume in specialitatea tratamentelor naturiste, cititorul primeste o adevarata enciclopedie a tratamentelor naturiste.

Cartea “Manual de medicina naturista” contine:

  • simptome ale unor boli si remedii naturiste pentru acestea
  • aplicatii terapeutice ale produselor naturale
  • o lista a celor mai utilizate plante in medicina naturista
  • o lista a alimentelor cu proprietati curative
  • o detaliere a proprietatilor nutritionale ale vitaminelor, mineralelor si suplimentelor nutritionale
  • terapii holistice
  • tratamentul natural al afectiunilor psihosomatice

Dr. J. L. Berdonces este doctor in medicina si un medic naturist recunoscut pe plan international. Este membru fondator al Asociatiei spaniole a medicilor naturisti si al Societatii spaniole de fitoterapie. Dr, J. L. Berdonces participa in mod activ la cursuri, seminarii si in presa cu scopul de a raspandi ideile si conceptul de tratament naturist. Din anul 1992, dr. J. L. Berdonces conduce masterate in medicina naturista, la Universitatea din Barcelona. S-a specializat in studiul apelor si al plantelor medicinale, la Universitatea Montpellier.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: