Stiri medicale

Locuri si posturi scoase la concurs pentru sesiunea de rezidentiat din 20 mai 2012

Data ultimei actualizari: 27/07/2012

Ministerul Sanatatii organizeaza la data de 20 mai 2012, concurs de intrare in rezidentiat pentru posturile si locurile ramase neocupate in sesiunea 20 noiembrie 2011, pentru domeniul medicina. Concursul se desfasoara numai in centrul universitar Bucuresti.

Concursul se desfasoara sub forma de test-grila cu 200 de intrebari, pe o durata de patru ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari.

Ocuparea locurilor in specialitate se face in ordinea punctajului de promovare obtinut,

in limita locurilor publicate. Pentru rezidentiatul pe post clasificarea se face pe fiecare judet in parte. Medicii care devin rezidenti pe locuri incheie un contract individual de munca pe perioada determinata, egala cu durata de pregatire prin rezidentiat, cu unitatea sanitara la care au fost repartizate locurile de pregatire.

Pentru a vizualiza locurile scoase la concurs apasa aici.

Pentru a vizualiza posturile scoase la concurs apasa aici.

Informatiile sunt preluate de pe site-ul Ministerului Sanatatii

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.