Stiri medicale

Locuinte pentru tinerii medici prin Programul ANL

Data ultimei actualizari: 04/12/2012

Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au semnat un protocol de colaborare privind  realizarea de locuinte pentru specialistii din Sanatate, in cadrul Programului de constructie a locuintelor destinate tinerilor si implementat de ANL .

Incepand de anul viitor,vor fi construite  400 de locuinte pentru tinerii medici in Bucuresti si judetele Timisoara, Iasi, Craiova, Cluj, Targu Mures.Conform protocolului, in Bucuresti vor fi construite 150 de locuinte, iar in celelalte judete cate 50.Construirea acestor locuinte vor demara incepand cu luna martie 2013, iar criteriile privind repartizarea locuintelor vor fi stabilite de catre Ministerul Sanatatii.Programul ANL este binevenit pentru tinerii nostri. Cu toate ca numarul rezidentilor este mult mai mare decat posibilitatile acestui program, este un pas care vine in sprijinul lor sa locuiasca acolo unde fac pregatirea, cu costuri minime. Lipsa locuintelor este una dintre problemele majore cu care ne confruntam. Multi medici cer transferul din unitatile unde sunt rezidenti tocmai din aceste motive locative, a declarat ministrul Sanatatii, dr. Raed Arafat.

 

Stire realizata de Echipa FormareMedicala.ro

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.