Stiri medicale

Laser performant pentru leziunile vasculare, disponibil in Romania

Data ultimei actualizari: 15/04/2013

In clinica dr. Mihalea Leventer si a dr. Renert Gadi se afla cel mai avansat laser din lume pentru tratamentul leziunilor vasculare ale pielii, ce are la baza tehnologia unica in lume DCD (Dynamic Cooling Device™). Acesta permite cea mai eficienta racire si cel mai intalt profil de siguranta.

Aparatul este unic si consta in tehnologia avansata de tip micropuls, care presupune pe de-o parte o serie de mai multe aplicatoare care trateaza concomitent spot-uri de marimi diferite, iar pe de alta parte dispozitivul de racire patentat (Dynamic Cooling Device™) ce micsoreaza timpul de recuperare al pacientului, prevenind aparitia purpurei sau a invinetirii.

“Laserul poate face totul: de la reintinerirea pielii, la corectarea coloratiilor rosii si maro ale pielii, eliminand practic orice leziune vasculara si pigmentara, oferind astfel standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare. In plus, modificarea lungimii de unda la 585 mm si adaugarea unui sistem incorporat de racire a pielii DCD, a demonstrat cresterea eficacitatii laserului in tratamentul leziunilor vasculare si o rata redusa de efecte secundare, fiecare al doilea pacient avand indicatie pentru acest laser”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician.

7.000 de astfel de lasere, in lume

In lume sunt peste 7000 de astfel de lasere, folosite de cele mai prestigioase clinici dermatologice si estetice. Aparaturi trateaza rapid leziuni vasculare de la suprafata pielii, indiferent de natura sau localizarea ei. Aceasta energie laser speciala este absorbita in totalitate doar de catre capilarele sangvine si le inchide instantaneu. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si este total nedureros.

Cu acesta se pot trata vasele sparte pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee, cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni rosii de vergeturi, acnee activa, dar si pete pigmentare de varsta, soare, pistrui, remodelare de colagen, intinderea pielii sau reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gatului.

Autor: Oana Ciornia

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.