La Conferinta WONCA, taxe cu 15% mai mici pentru medicii de familie romani

08/07/2011

La Conferinta WONCA, taxe cu 15% mai mici pentru medicii de familie romani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/la-conferinta-wonca-taxe-cu-15-mai-mici-pentru-medicii-de-familie-romani/

Compania Eurolink Medical Congresses, specializata in organizarea deplasarilor medicilor la congresele medicale internationale, negociaza anual taxele de participare pentru doctorii romani la diferite specialitati.

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si Eurolink au reusit in acest an, sa obtina un pret mai bun pentru medicii de familie romani care participa la Conferinta Europeana WONCA 2011. Asadar, cei care vor sa mearga in Polonia vor achita o taxa cu 15% mai mica decat cuantumul oficial.

Taxa redusa se aplica doar membrilor Societatii Nationale de Medicina Familiei cu cotizatia la zi, care vor fi confirmati dupa consultarea SNMF . Asadar, un roman membru al SNMF care achita taxa pana pe 31 august, va plati 553 euro, fata de alti medici de familie din alte parti ale lumii care vor plati 600 euro.  Medicii de familie romani care platesc taxa dupa 1 septembrie, vor scoate din buzunar 639 euro in loc de colegii lor europeni care vor plati 700 euro.

“Am avut deja cateva solicitari. Vreo 10 medici de familie ne-au sunat, sa ne ceara detalii si sa se lamureasca. A avut impact aceasta reducere a taxei”, a afirmat Ani Radu, Sales & Marketing Department la Eurolink. Chiar daca procedura este putin mai complexa, intrucat trebuie verificat si medicul, confirmarea trebuind sa vina de la SNMF, reducerea este binevenita si s-ar putea sa creasca.”Negocierea pentru reducerea taxei continua, colegii nostri sperand sa obtina o reducere mai consistenta”, a declarat dr. Sandra Alexiu, secretarul SNMF pentru PaginaMedicala.ro.De altfel, Societatea romana inca din aprilie anunta ca doreste sa obtina facilitati pentru membrii sai.

Cei interesati pot consulta programul detaliat pe zile propus pentru aceasta deplasare si pot accesa si site-ul Asociatiei Europene a Medicilor de familie care organizeaza evenimentul.In privinta altor evenimente medicale la care medicii romani pot beneficia de reduceri, sunt cateva in toamna de talie mondiala pentru care compania Eurolink incearca sa obtina preturi mai bune.”Congresul de Medicina Perinatala va avea loc in Urugay in luna noiembrie si Congresul Mondial de Ecocardiografie de la New Delhi va avea loc la sfarsitul lui septembrie”, a precizat reprezentantul Eurolink Medical Congresses.

Autor: redactor sef Alexandra Manaila
Sursa: www.paginamedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: