Iohannis: Ministrul Sanatatii a pornit o campanie de imagine prin spitale | Pintea: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

17/04/2019
Iohannis: Ministrul Sanatatii a pornit o campanie de imagine prin spitale | Pintea: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Iohannis: Ministrul Sanatatii a pornit o campanie de imagine prin spitale | Pintea: Iohannis nu cunoaste realitatea din Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-ministrul-sanatatii-a-pornit-o-campanie-de-imagine-prin-spitale-pintea-iohannis-nu-cunoaste-realitatea-din-sanatate/

Presedintele Klaus Iohannis nu cunoaste realitatea din sistemul de sanatate si ar trebui sa fie mai atent la consilieri, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, adaugand ca nu intelege care sunt criteriile pe care seful statului le-a folosit pentru a premia spitalele.

“In primul rand nu inteleg care sunt criteriile pe care domnul presedinte le-a folosit pentru a premia spitalele, ar trebui sa fie un pic mai atent la consilieri, pentru ca vad ca nu cunoaste realitatea”, a declarat Pintea, citata de Agerpres.

Anterior, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ca este revoltator faptul ca ministrul Sanatatii ‘a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele din tara’.

Vizavi de aceste declaratii, Sorina Pintea spune ca si predecesorii ei au facut acest lucru, insa nu l-au deranjat, acestia fiind de alta culoare politica.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Spondilita anchilozanta

Seful statului a sustinut ca Ziua Mondiala a Sanatatii a fost transformata de decidentii guvernamentali intr-un ‘spectacol indoielnic, cu pedepse si controale demonstrative’.

“Eu cunosc foarte bine sistemul de sanatate din Romania, am fost pacient in spitale publice din tara si stiu cu ce se confrunta medicii si asistentele medicale, cercetatorii si tot personalul din acest sistem. Am vizitat spitale publice si private si centre de cercetare medicala si am vazut oameni care, lucrand in conditii precare, incearca sa-si faca bine meseria, in ciuda piedicilor cu care se confrunta. Acestia sunt oamenii catre care imi indrept aprecierea si recunostinta, indiferent unde lucreaza”, a marturisit presedintele Iohannis, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, el a mai subliniat ca sistemul sanitar se confrunta cu dificultati, adaugand ca actuala guvernare este un ‘esec de la un capat la altul’.

Etichete: sorina pintea, klaus iohannis, decorare spitale, controale spitale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: