Iohannis, despre negationistii pandemiei: E regretabil ca nu se lasa convinsi de evidente

29/10/2020
Iohannis, despre negationistii pandemiei: E regretabil ca nu se lasa convinsi de evidente

Iohannis, despre negationistii pandemiei: E regretabil ca nu se lasa convinsi de evidente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-despre-negationistii-pandemiei-e-regretabil-ca-nu-se-lasa-convinsi-de-evidente/

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca nu trebuie cautati acum vinovati pentru ca numarul de cazuri de Covid-19 este in crestere, ci este nevoie de solutii pentru a evita raspandirea necontrolata a bolii in randul populatiei.

“In ce priveste numarul de bolnavi, suntem in pandemie si ceea ce s-a putut face s-a facut. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovati, noi trebuie sa cautam solutii pentru a evita raspandirea necontrolata a bolii in populatie”, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-o conferinta publica la Palatul Cotroceni.

Totodata, el a facut referiri si la negationistii pandemiei, subliniind ca este regretabil ca exista persoane care nu se lasa convinse ca noul coronavirus exista.

Continut educational:

“Persoane care nu cred in nimic sau nu cred in boli sau nu cred in vaccinuri exista peste tot. Nu este un numar mare si e regretabil ca nu se lasa convinsi de evidente. Este suficient sa ne uitam la ce se intampla in spitale, la numarul mare de persoane care ajung la terapie intensiva si, da, regretabil, la numarul mare de decese din cauza acestei boli. Constat ca foarte multi romani, majoritatea romanilor, respecta normele impuse. (…) Si tuturor celor care nu cred in aceasta boala le recomand sa se uite un pic la stiri sa vada ce se intampla in spitale si sa intrebe persoane care au avut in familie astfel de cazuri”, a mai declarat presedintele Iohannis.

Joi, 29 octombrie, in Romania s-a inregistrat cel mai mare numar de infectari cu noul coronavirus, aproape 6.500 de cazuri in 24 de ore.

Etichete: pandemie coronavirus, cazuri covid romania, persoane care nu cred in coronavirus, klaus iohannis

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: