TESTIMONIAL | ”La orice ora, cu minim de efort si maxim de confort”

03/05/2011

TESTIMONIAL | ”La orice ora, cu minim de efort si maxim de confort”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/interviu-%e2%80%9dla-orice-ora-cu-minim-de-efort-si-maxim-de-confort%e2%80%9d/

Denisa Pop, medic primar din Zalau, una dintre primele absolvente ale cursului nostru online, ne-a acordat un interviu in care a vorbit despre experienta pe care a avut-o pe portalul formaremedicala.ro
 1. Care sunt primele impresii legate de  acest curs?
  A fost un curs foarte bun, ma bucura faptul ca este incurajata invatarea continua, cu atat mai mult cu cat dupa cum am vazut, cursul a fost elaborat si de medici recunoscuti pentru activitatea academica.
 2.  

 3. Enumerati cateva motive pentru care v-a placut acest prim curs de BPOC (acum avem disponibil si cursul 2).
  Am apreciat faptul ca a fost un curs usor de lecturat, bazat pe informatii practice, utile. Din punctul meu de vedere, a fost un curs introductiv reusit, despre o patologie de actualitate.
 4.  

 5. Care sunt avantajele pe care aceasta platforma de invatare la distanta vi le ofera?
  La orice ora, cu minim de efort si maxim de confort poti sa iti reamintesti sau sa inveti despre o patologie extrem de frecventa in practica medicala. Un alt avantaj este oferit de faptul ca vorbim de informatie asimilata in maniera interactiva.
 6.  

 7. Enumerati 3 motive pentru care ati recomanda aceasta platforma colegilor dumneavoastra.
  As recomanda aceasta platforma pentru ca este usor de accesat (direct de acasa, din confortul domiciliului), informatiile prezentate sunt foarte practice, ne folosesc si ne vor fi de ajutor si in al treilea rand pentru ca este o modalitate ideala din toate punctele de vedere pentru a obtine puncte EMC.
 8.  

 9. Cat de usor v-ati adaptat la structura site-ului si la navigarea prin lectii?
  M-am adaptat foarte usor, navigarea prin lectii nu presupune vreun efort iesit din comun, lucru valabil si pentru accesarea examenului.
 10.  

 11. Caracterizati printr-un singur cuvant platforma de educatie medicala online.
  Printr-un singur cuvant… un curs atat de interesant… este o provocare. Cred ca cel mai adecvat atribut al cursului este “util” si pe acesta as si miza cand l-as recomanda.
 12.  

 13. Ce v-ati dori sa cuprinda acest proiect pe viitor? Orice idee e binevenita!
  Este o idee foarte buna sa ne intrebati acest lucru : cred ca ar fi interesant si util de abordat subiecte precum patologie endocrinologica, noutati in tratamentul bolilor infectioase si parazitare, patologie oftalmologica.
autor

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: