Institutul de Psihiatrie Socola a fost acreditat

08/08/2016

Institutul de Psihiatrie Socola a fost acreditat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-de-psihiatrie-socola-a-fost-acreditat/

solicitari-acte-medic-de-familieInstitutul de Psihiatrie Socola din Iasi a primit din partea Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate documentul prin care certifica acreditarea Institutului. Potrivit Ordinului Presedintelui Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate nr 436 din data de 20.07 2016, Institutul de Psihiatrie Socola Iasi este Unitate Sanitara cu Paturi in categoria “Nivel Acreditat”.

“Acreditarea Institutului de Psihiatrie Socola inseamna din acest moment noul certificat de nastere a unitatii. Obtinerea acreditarii reprezinta munca in echipa a intregului colectiv din cadrul acestei unitati medicale. Nu ne vom opri aici, mai este mult de munca pentru a ne atinge standardele de excelenta impuse de noi care recomanda functionarea unui Institut. Intreg procesul de modernizarea a Institutului este o actiune care nu poate fi finalizata intr-un an sau doi, ci intr-o perioada lunga de timp avand nevoie de sustinerea Ministerului Sanatatii si a Consiliului de Administratie a Institutului”, a declarat dr Gabriel Oprisanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola, potrivit Agerpres.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala