Stiri medicale

Inscrieri pentru Patologia Respiratorie in Practica Medicala Curenta

Data ultimei actualizari: 15/03/2013

logo societatea romana de pneumologieAu inceput inscrierile pentru a IV-a editie a conferintei nationale cu participare interdisciplinara  “Patologia Respiratorie in Practica Medicala Curenta”. Evenimentul se va desfasura in perioada 25-27 aprilie a.c., la Targu-Jiu si este organizat de catre  Societatea Romana de Pneumologie si Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”, Targu-Jiu.

Datorita caracterului interdisciplinar al evenimentului, sunt asteptati sa se inscrie atat medici pneumologi, cat si medici de familie, medicii internisti, specialisti in medicina fizica si de recuperare, medici oncologi, pediatri si asistenti medicali. In acest sens, este important de retinut ca medicii se pot inscrie pana pe 8 aprilie in schimbul unei taxe de 100 RON, care dupa aceasta data va fi de 150 RON. Pentru asistentii medicali taxa de inscriere va avea un cuantum de 50 de lei pana pe 8 aprilie si de 75 RON dupa aceasta data.

Evenimentul “Patologia Respiratorie in Practica Medicala Curenta” va fi organizat sub forma unei dezbateri intre cadrele medicale de diverse specialitati, menita sa trateze teme si aspecte legate de cele mai eficiente instrumente, strategii si mecanisme de preventie si control al bolilor respiratorii. Astfel, cele trei zile de conferinta se vor desfasura pe trei directii principale: “Patologia respiratorie”, “Tuberculoza pulmonara si extrapulmonara”, “Cazuri clinice si seminar dedicat asistentilor medicali”.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, locul de desfasurare, invitati, precum si pentru accesarea si completarea formularului de inregistrare online, accesati website-ul conferintei

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.