In California nu mai poti merge la scoala nevaccinat

30/08/2016

In California nu mai poti merge la scoala nevaccinat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/in-california-nu-mai-poti-merge-la-scoala-nevaccinat/

infectii-studiuIn anul 2014 in California a fost o epidemie de pojar, care s-a transmis intre copii nevaccinati care vizitau Disneyland.

Ca urmare a acestei experiente, statul California a legiferat obligativitatea vaccinarii copiilor la intrarea in Scoala, fara a mai permite exceptii precum convingerile personale sau motive religioase. Conform acestei legi singurii copii care pot frecventa Scoala nevaccinati sunt cei cu certificate medical (de regula copii cu probleme ale sistemului imun).

Asa cum ne-am putea astepta, un grup de parinti si asociatii non-profit au chemat in judecata emitentul acestei legi, insa Judecatorul federal care a analizat cazul a hotarat in favoarea vaccinarii obligatorii.

Astfel California este cel de-al treilea stat in USA care elimina exceptiile de vaccinare bazate pe convingeri personale sau religioase, alaturi de West Virginia si Mississippi.

 La data de 8 Martie 2016, din totalul statelor care formeaza US, 46 permit exceptii de la vaccinare bazate pe motive religioase si numai 17 permit exceptii de la vaccinare bazate pe convingeri personale.

http://www.immunize.org/laws/exemptions.asp

Adaptare dupa reuters.com, foxla.com

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. vasile daniel says:

    importanta vaccinarii ca preventie trebuie transmisa insistent de persoanele responsabilein domeniu prin cele mai audiate posturi de televiziune .si tot dinsii sa combata stiintific pe cei ce promoveaza ignoranta,interzicindu-le acestor ignoranti sa mai comunice dovezi nestiintifice care zapacesc oamenii!!!.organizarea de conferinte in direct cu acestia transmise in direct.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati