“Impreuna salvam Medicina de Familie”

19/06/2019
“Impreuna salvam Medicina de Familie”

“Impreuna salvam Medicina de Familie”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/impreuna-salvam-medicina-de-familie/

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) anunta organizarea unei mese rotunde cu tema “Impreuna salvam Medicina de Familie”.

Prin intermediul acestui eveniment, SNMF – in calitate de organizatie nationala reprezentativa a medicilor de familie – invita la dialog institutiile statului cu scopul de a expune problemele dramatice cu care se confrunta medicii de familie in cabinetele lor si de a identifica solutiile viabile pentru rezolvarea lor, potrivit unui comunicat de presa.

Conform sursei citate, organizatorii isi doresc o dezbatere care va prezenta pe larg faptul ca sanatatea cetatenilor Romaniei, pacientii, precum si viitorul medicinei de familie depind de decizii politice si de responsabilitatea pe care decidentii si-o asuma.

Continut educational:

“Modul in care vor raspunde autoritatile invitate la aceasta debatere va arata cat de mult le pasa de sanatatea intregii populatii si de viitorul medicinei de familie” sustine presedintele SNMF, Dr. Dina Mergeani, in comunicatul mentionat.

Evenimentul se va desfasura la Sibiu, in data de 22 iunie 2019, incepand cu ora 12.00 si va avea loc in sala Atlass a Hotelului Ramada, situata la etajul 1, Strada Emil Cioran nr. 2.

Etichete: SNMF, medicina de familie, dezbatere medici de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: