Hotararea privind starea de alerta, modificata | Liber la activitati de training si workshop cu maxim 20 de persoane

01/07/2020

Hotararea privind starea de alerta, modificata | Liber la activitati de training si workshop cu maxim 20 de persoane

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/hotararea-privind-starea-de-alerta-modificata-liber-la-activitatile-de-training-si-workshop-cu-maxim-20-de-persoane/

Executivul a modificat hotararea privind starea de alerta, prin introducerea de noi masuri in ceea ce priveste regulile de distantare fizica si protectie sanitara.

“A fost propusa si adoptata o hotarare de Guvern prin care a fost modificata HG privind starea de alerta. Astfel, au fost introduse noi masuri in cea ce priveste respectarea regulilor de distantare fizica si protectie sanitara. Astfel, a fost marit numarul de persoane care pot practica sportul in aer liber in grupuri de la 6 la 10 persoane”, a Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Neuropatia diabetica

Totodata, el a mai precizat ca va fi permisa desfasurarea activitatilor de training  workshop cu un numar de participanti de maxim 20 de persoane.

“De asemenea, sunt reglementate activitatile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publica si aparare cu participare de maxim 200 de persoane si pentru desfasurarea evenimentelor organizate de Corpul diplomatic se impune pastrarea regulilor de distantare fizica cu asigurarea unui spatiu de 4 metri pentru fiecare participant”, a mai spus Danca, potrivit sursei citate.

Etichete: stare de alerta, distantare fizica, organizare evenimente, workshop, training

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Lista statelor in cazul in care se impune carantina la domiciliu pentru 14 zile

Medicii care trateaza pacientii cu Covid-19 sunt ingrijorati de criza unor medicamente esentiale

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun