Glucometru fara intepatura pentru copii

21/04/2016

Glucometru fara intepatura pentru copii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/glucometru-fara-intepatura-pentru-copii/

glucometruUniunea Europeana a aprobat comercializarea unui glucometru fara intepatura pentru copii intre 7 si 14 ani. Dispozitivul este realizat de firma Abbott si pana acum avea aprobare doar pentru adulti.

Potrivit site-ului ehealthromania.com, acest glucometru fara intepatura pentru copii anunta o adevarata revolutie pentru micutii intre 7 si 14 ani care sufera de diabet si care practic scapa de chinul intepaturilor in deget pentru monitorizarea nivelului de glucoza din sange.

Monitorizarea nivelului de glucoza la diabetici, in general si la copii, in special, este esentiala, pentru ca acestia sa poata lua masurile necesare in raport de nivelul zaharului din sange si este una din conditiile fundamentale pentru ca tinerii cu diabet sa poata evolua normal si sa duca o viata cat mai apropiata de firescul vietii unor copiii cu varste atat de mici.

Medicii de familie au la dispozitie patru cursuri online despre diabet, gratuite, creditate in total cu 40 de puncte EMC.

Pentru a accesa cursurile, click AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Blaj: Personalul medical de peste 60 de ani nu va fi expus

Personalul medical poate fi detasat in orice unitate care are nevoie | Arafat: Nu se poate refuza detasarea sau delegarea

Scenariul 4: Testari extinse la tot personalul medical

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus, actualizate (INSP)

INSP a actualizat algoritmul de testare pentru Covid-19