Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali

Data ultimei actualizari: 19/08/2013

Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali

 

Titlu: “Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali”

Autori: Monica Moldoveanu

Editura: ALL

Pret: 24.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere“Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali” trateaza particularitatile fiziologice, patologice si terapeutice ale varstei a treia. Volumul contine analizeaza transformarile medico-sociale pe care le implica procesul de imbatranire, starea psiho-afectiva a pacientului la varsta a treia.

“Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali”, prin abordarea complexa medico-psiho-sociala a problemelor varstnicului, se adreseaza medicilor de familie si de alte specialitati, psihologilor, asistentilor sociali. Prin informatiile detaliate despre patologiile si terapiile specifice varstei a treia, volumul poate fi un ghid util si pentru studentii de medicina generala si farmacie.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.