Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali

19/08/2013

Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/geriatrie-si-geropatologie-pentru-asistenti-medicali/

Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali

 

Titlu: “Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali”

Autori: Monica Moldoveanu

Editura: ALL

Pret: 24.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere“Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali” trateaza particularitatile fiziologice, patologice si terapeutice ale varstei a treia. Volumul contine analizeaza transformarile medico-sociale pe care le implica procesul de imbatranire, starea psiho-afectiva a pacientului la varsta a treia.

“Geriatrie si Geropatologie pentru asistenti medicali”, prin abordarea complexa medico-psiho-sociala a problemelor varstnicului, se adreseaza medicilor de familie si de alte specialitati, psihologilor, asistentilor sociali. Prin informatiile detaliate despre patologiile si terapiile specifice varstei a treia, volumul poate fi un ghid util si pentru studentii de medicina generala si farmacie.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: