Gala Sanatatii: Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

09/11/2012

Gala Sanatatii: Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gala-sanatatii-premiul-pentru-cel-mai-bun-jurnalist-pe-sanatate/

In cadrul celei de-a patra editii a Galei Sanatatii va fi premiat cel mai bun jurnalist pe sanatate. Fie ca este vorba despre presa scrisa, TV sau radio, cei mai implicati jurnalisti vor primi premii si medalii pentru recunoasterea valorii. In editia a III-a a Galei Sanatatii, la categoria “Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate”, juriul a decis sa fie acordat doar premiul 1 pentru fiecare categorie de presa, caştigatorii fiind Daniela Arnautu, redactor la ziarul Ring pentru presa scrisa, Diana Brancus, reporter TVR si Camelia Moise, reporter Realitatea TV, pentru televiziune, In timp ce Adriana Turea de la Radio Romania Actualitati a castigat locul 1, sectiunea radio.

“Profesia de jurnalist, atunci cand e practicata cu corectitudine si respectand normele etice si deontologice, este una dintre cele mai nobile profesii. Informare publicului reprezinta hrana pentru suflet. In cautarea castigatorului se vor aprecia profesionalismul, dedicarea si corectitudinea in actul jurnalistic, precum si abordarea unor teme de maxim interes si actualitate, pe domeniul sanatatii”, a declarat Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group si organizatorul evenimentului Gala Sanatatii.

Pentru sporirea sanselor de castig, candidatii sunt invitati sa se inscrie pentru castigarea unui dintre cele 13 premii

Totodata, cei care vor sa sprijine evenimentul Gala Sanatatii, editia a IV-a si sa contribuie astfel la aprecierea si incurajarea valorile din lumea medicala, sunt invitati sa consulte ofertele de sponsorizare: http://www.galasanatatii.ro/images/oferta-sponsorizare-gala-sanatatii-2012.pdf

 

 Stire realizata de Echipa FormareMedicala.ro

 

Autor: Sanatatea Media Group

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial